Otocycles

De Otocycles-fietsen worden gemaakt in Barcelona en zijn het resultaat van de passie van ons ingenieursteam voor retro design. Ze zijn geïnspireerd op de nieuwe technologieën inzake elektrische fietsen.

Onze fietsen zijn uiterst performant en bieden u een nooit gezien comfort.

Aangezien elke fiets met de hand wordt gemaakt is elke fiets uniek en kan hij volledig worden gepersonaliseerd. U zult kunnen kiezen uit onze talrijke kleuren, uit de verschillende types banden, zadels, handvatten, het vermogen van de motor, en dit maakt uw Otocyles-fiets uiteraard gegarandeerd exclusief.

OtoCycles is geregistreerd als constructeur van voertuigen en leeft alle vigerende reglementering na voor elektrische fietsen. Al onze fietsen ondergaan volledige controles en werden gecertificeerd door Applus.

VERSCHILLENDE MODELLEN

Otocycles biedt verschillende modellen van fietsen aan met een retro design. Het gamma bestaat uit OtoK, OtoR, RaceR, retroV en er is ook een variante met elektrische assistentie e retroV.

VOLLEDIG PERSONALISEERBAAR

De Otocycles-fietsen bieden de mogelijkheid om elk van de elementen te kiezen die de fiets samenstellen zoals het zadel, de handvatten, de remmen of ook het vermogen van de batterij. Naast de keuze van de elementen biedt Otocyle u ook de mogelijkheid om de kleur te kiezen van de elementen die de fiets vormen zoals het kader of de vork, teneinde aan elke klant unieke fietsen te bieden.

EEN UNIEKE STIJL

Otocyles biedt exclusieve fietsen met een retro look, een gedurfd ontwerp en ook het imago is uniek.

U zal de indruk hebben dat u rijdt op een oude motor terwijl u toch zult kunnen genieten van de stilte van een elektrische fiets.